Menü
Hungarian hu
English en
German de

Ford Ranger kiegészítők

Kiegészítőt keres pickup-jához? Jó helyen jár! Nálunk széles választékban talál kiegészítőket Ford Ranger terepjárójához, legyen szó felépítményről, platófedélről, rolóról, ponyváról, tároló dobozról, platóbélésről, vagy akár csak egy csomagrögzítőről!

A Ford Ranger pick up autókat rengetegféle hasznos extrával lehet felszerelni, hogy a rakomány vagy az utasok biztonsága nagyobb legyen, illetve, hogy az autó élettartama is nőjön. Törekszünk arra, hogy a Ford Ranger kiegészítőink között csak a legjobb minőségű, legügyfélbarátabb termékek legyenek megtalálhatóak, melyek természetesen mind kompatibilisek ezzel a típusú platós autóval. Amennyiben fontos, hogy a rakomány az időjárástól óvva legyen, felépítményeink többféle oldalüveg opcióval például kitűnő választás lehet Önnek. Az Aeroklas felépítmények tetősínnel is rendelhetőek, melyek univerzális kereszttartók segítségével a hosszabb tárgyak szállításában is tökéletes segítséget nyújtanak. A szerszámok praktikus tárolására a Ford Ranger kiegészítők között találhatóak például kulccsal zárható, fúrást nem igénylő tároló dobozok, melyek könnyű felillesztésük miatt bármikor ki- és beszerelhetőek, mindamellett UV védelemmel is el vannak látva a hosszú élettartam érdekében.
Akik a kíváncsi szemek elől szeretnék elrejteni rakományukat, azoknak a Ford Ranger kiegészítők közül az alumínium rolóinkat, a szintén nagyon masszív alumínium-, vagy a dupla héjszerkezetű ABS kompozit műanyagból készült platófedeleket, vagy a különféle módon felcsavarható, gyorsan zárható és patentos rögzítésű ponyvákat ajánljuk. Az autó szerkezetének védelme, és egyben megjelenésének személyre szabása érdekében többféle Ford Ranger kiegészítő közül tudnak válogatni Kedves Vásárlóink, hiszen többek között megtalálhatóak rozsdamentes bukócsövek és csőküszöbök, illetve az első parkoló szenzorral kompatibilis spoilercsövek, valamint EU engedéllyel rendelkező gallytörő rácsok is.
Amennyiben az autójához méltó alkatrészeket keres, válassza a Ford Ranger kiegészítőinket, hogy minőségi megoldást kapjon egyéni igényekre szabva.