Menü
Hungarian hu
English en
German de

Misutonida

Responsive image Responsive image Responsive image
Tulajdonságok:
  • Olasz gyártmány, kiváló minőségű anyagokból
  • Kézzel polírozott, rozsdamentes csövek
  • Minden modellhez egyedi felszerelési csomag
  • Könnyű felszerelés, mellékelt felszerelési útmutató
  • Fúrás kizárólag a bukócső felszerelésénél szükséges
  • EU engedélyes gallytörők
Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image

Leírás: 

Napjainkban, már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pick up haszongépjárművek. Ennek következménye, hogy folyamatosan bővül azon termékek listája, amikkel egyéni felhasználási igényeinek megfelelően tudja átalakítani autóját. A rozsdamentes termékek, mint például gallytörő rács vagy bukócső, mondhatjuk az egyik legrégebbi és legalapvetőbb tartozékok egyike. És mivel a gallytörők története ilyen messzire nyúlik vissza, ezért nem meglepő, hogy az idő elteltével ezek a rozsdamentes termékek módosításokon mentek keresztül. Az egyik ilyen jelentős változtatás a biztonságos közlekedés egyre nagyobb fontosságának köszönhető. Ma már sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az utas és a gyalogos biztonságra mint régebben, és ennek érdekében különböző előírásoknak kell megfelelnie a gallytörő rácsoknak. Ez azt eredményezte, hogy a vadrácsok mérete csökkent a korábbi kivitelekhez képest, azonban az elvégzett tesztek alapján jóval biztonságosabbak a gyalogosokra nézve.

Minden általunk forgalmazott gallytörő rács EU engedéllyel rendelkezik, alkalmazhatóságát az EU-s országok egyénileg szabályozzák tovább; itthon KöHÉM által előírtaknak megfelelően kell eljárni. Természetesen a gallytörő rácsokhoz mellékeljük az engedélyt igazoló dokumentumokat, és a gyártó által készített felszerelési útmutatót is.

Ezen kívül többféle, a beszállást segítő küszöb fellépő is megtalálható termékkínálatunkban, értelemszerűen ezek is mind rozsdamentesek. Az összes gallytörő rácsunk és küszöbünk, minden egyes pick up modellnél(Ford, Volkswagen, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Isuzu, Fiat, Mazda) a gyárilag kialakított pontokhoz rögzíthetőek, így a karosszéria fúrkálására semmilyen formában nincs szükség. Egyedül bukócsöveink képeznek ez alól kivételt. Bizonyos termékeink két fajta felületkezeléssel is elérhetőek, az egyik egy fekete, míg a másik egy kézzel polírozott verzió.

Egy pick up terepjáró megjelenéséhez szinte kötelezően hozzátartozik egy gallytörő rács, vagy éppen egy bukócső. Kínálatunkban biztosan megtalálja azt a rozsdamentes terméket, amire éppen szüksége van.