Volkswagen Amarok kiegészítők

Kiegészítőt keres pickup-jához? Jó helyen jár! Nálunk széles választékban talál kiegészítőket Volkswagen Amarok terepjárójához, legyen szó felépítményről, platófedélről, rolóról, ponyváról, tárolódobozról, platóbélésről, vagy akár csak egy csomagrögzítőről!

A Volkswagen haszongépjárművek már nagyon régóta jelen vannak a piacon, és derekasan helytállnak a konkurens gyártók hasonló járműveivel szemben, gondoljunk csak a Transporter széria több évtizedes sikerességére. Ezt figyelembe véve nem meglepő, hogy a Volkswagen 2010-ben úgy döntött piacra dobja Taro modelljének méltó utódját az Amarokot. A közönség nagy örömmel fogadta az új autót, és 2011-ben több ízben is elnyerte az év pick up-ja címet. Az Amarokkal egy új korszak kezdődött a platós terepjárók történelmében, hiszen míg külsőleg maradt a már jól kedvelt és ismert formavilág, addig a belső tér hatalmas fejlődésen ment keresztül. Sokkal több figyelmet fordítottak a kényelemre és az extrákra, ennek is köszönhető, hogy napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak ezek a fajta haszongépjárművek, és ezért a hozzájuk készített kiegészítők listája is egyre csak bővül.
Weboldalunkon sokféle Volkswagen Amarok kiegészítő közül válogathat a kedves látogató. Vannak felépítményeink, plató rolóink, és rozsdamentes gallytörőink is, többféle változatban. Központi záras Aeroklas kemény tetőink különféle oldalüveges, vagy akár oldalüveg nélküli verzióban is kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. Amarok kiegészítőink között található olyan plató roló, amely az Aventura felszereltséghez tartozó bukócsővel is kompatibilis. Illetve az extra védelmet nyújtó, és a platóba tökéletesen illeszkedő praktikus platóbélés is, szintén megtalálható termék kínálatunkban.
Bármire is legyen szüksége, Volkswagen Amarok kiegészítőink között biztos megtalálja amit keres.