Felépítmény

Responsive image Responsive image Responsive image
Tulajdonságok:
  • Dupla héjszerkezetű ABS kompozit anyagból
  • Könnyű, rendkívül erős és teljesen újrahasznosítható
  • Sötétített hátsó, és oldalsó üveg
  • Könnyen tisztítható, rendkívül ellenálló belső felület
  • Automatikus belső világítás
  • Nyitható első ablak az extra szellőzéshez
  • Előre felszerelt tömítés a vízzáróság érdekében
  • Fúrás nélküli felfogatás
  • Opcionális tetősín (75 kg teherbírás)
  • Autótípusonként egyedi dizájn
Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image

Leírás:

Manapság egy autó átalakítása is egyszerű folyamat, hiszen a különféle extra kiegészítők már mind kompatibilisek az adott pick up modellhez. Az általunk forgalmazott plató felépítmény olyan speciálisan kialakított, dupla héjszerkezetű ABS kompozit anyagból készül, mely nemcsak sokkal könnyebb mint a konkurens gyártók felépítményei, miközben rendkívül erős is, de teljesen újrahasznosítható. Mivel az ABS nagyon szépen formázható, a kemény tető belső felületét sem kell eltakarni műbőrrel vagy szőnyeggel, ennek köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható illetve nagyon strapabíró is ez a felület. A biztonsági üvegből készült, sötétített hátsó és oldalsó üvegnek köszönhetően diszkréten rejti el a rakományt, az első ablak nyithatósága pedig könnyebbé teszi a szellőzést.

Mindezek mellett az automatikus belső világításnak köszönhetően egyedül is könnyedén lehet a pick up felépítménybe pakolni, így nem kell sötétben tapogatózni, hanem csak egyszerűen be- kivenni a rakományt. Pick up felépítményeink nagy része előre felszerelt tömítéssel rendelkezik, hogy az időjárási körülményeknek a lehető legjobban ellenálljon. A plató felépítmények fúrás nélkül felszerelhetőek, illetve opcionálisan tetősín és spoiler is igényelhető hozzá, sőt a kényelem és az esztétika érdekében pedig különféle változatokban is kaphatóak már. Válassza az oldalüveg nélküli tetőt, ha egy kedvező árú, megbízható terméket keres, aminek oldalára akár cége emblémáját is feltetetheti. A csúsztatható és kipattintható oldalüvegek a felépítmény akár menet közbeni szellőztetését is lehetővé teszik, a felnyitható oldalüveg pedig azt szolgálja, hogy oldalról is tudjon kényelmesen rakodni a raktérbe.

Amennyiben személyre szabható, praktikus kialakítást szeretne pick up autójának, válassza az Aeroklas plató felépítményeket, melyek könnyű egyénre szabhatóságuk mellett nem csak mutatósak, de rendkívül tartósak is. Ennek köszönhetően számos pick up gyártó autómárka is az Aeroklas felépítmények használja gyári kiegészítőként.

Rendezés:

Aeroklas felépítmény kiegészítő - Spoiler, alapozott - Mitsubishi/Fiat 2015-

48.375 Ft + ÁFA (61.436 Ft)
Rendelhető (Hívjon minket)

Aeroklas Stylish felépítmény - felnyitható oldalüveg - alapozott - Toyota D/C 2016-

712.125 Ft + ÁFA (904.399 Ft)
Rendelhető (Hívjon minket)